torstai 11. marraskuuta 2010

Pippurisumutteita ja gay-baareja.. Just another ordinary day in Lyon

Jepajee, tulipas eilen taas vähän seikkailtua Lyonin yöelämässä :D

Alkuillastahan meillä oli International Dinner koululla, eli kaikki oli tehnyt jotain kotimaalleen tyypillistä ruokaa, joita sitten maisteltiin yhdessä. Me (anteeksi, minä..) tehtiin lettuja mansikkahillolla, kun ei oikein ollu hirveesti vaihtoehtoja näillä meidän kokkaus aparaateilla. Valmistusprosessi oli kyllä varsin mielenkiintoinen, Antti ja Heikki katto youtubesta jotain ihmisen istukan syöntivideoita ja mie paistoin lettuja. Ja sen 5min. kun olin poissa niin nää oli jo kerenny saamaan yhden letun palamaan pannuun kiinni. Niin ja Victor oli kokkailemassa meidän kanssa myös. Se ei vaan tienny, et jos on juuri ostanut uuden pannun niin kannattaa tsekata onko siellä pohjassa esimerkiksi muovisia tarroja kiinni ennen kun sen pannun iskee kuumalle keittolevylle...

Joka tapauksessa tuli maisteltua kaikenmoisia ruokia. Perunasalaattia oli tarjolla vissiin viidestä eri maasta, eli ihan hyvä et ei tehty sitä vaik vähän harkittiinkin.. :D Amerikkalainen porkkanakakku oli kyl tosi jees ja italialaisten tekemä pasta ja pesto oli hyvää myös, vaikka normaalisti en pestosta tykkääkään hirveesti (..ja siinä pastassa ei ollut edes ketsuppia!!).

Illalliselta tultiin sitten takaisin kämpille ja vietettiin pienimuotoista tyttöjen iltaa Sonjan, Nadinen, Ginan ja Amyn kanssa. Eli istuttiin Sonjan huoneessa juoruamassa... Joka oli pitkästä aikaa tosi jees, aika harvoin kun tulee pelkästään tyttöporukalla istuskeltua.

Iltaa jatkettiin sitten kämpiltä ensin tramilla Perrachelle ja sieltä otettiin metro Hotel de Villeen. Matkalla tavattiin erittäin mukavan oloinen kolmen hengen seurue, joista yksi oli Lyonista, yksi briteistä ja kolmas öö jostain muualta. Ne oli tavannu ollesaan Australiassa reppureissaamassa viime keväänä. Ja henganneet siellä jonkun suomalaisen kanssa, jonka ansiosta ne kuulemma rakasti kaikkia suomalaisia..

Jäätiin siis Hotel de Villellä pois ja suunnattiin mututuntumalla yhteen baariin, jossa tavattiinkin sitten muuta vaihtariporukkaa. Baari oli ihan jees istuskelumesta siihen saakka, kun poke käytti pippurisumutetta ulko-ovella. Sen jälkeen suljettiinkin sitten uloskäynti, joten suht täydessä baarissa oli oikein rento meininki kun kaikki vaan yski keuhkojaan pihalle... Suunnattiin sitten naistenvessaan hengittämään hetkeksi (yläkerrassa oli vähän parempi olla) ja kun poke rupes päästämään porukkaa taas pihalle äänestettiin jaloillamme ja lähdettiin pois sieltä.

Seuraavaksi ajateltiin sitten suunnistaa bilelaivoille, eli käveltiin muutama kilometri joen rannalle. Jossa huomattiin, että yksikään laivoista ei ollut auki. Palloiltiin siinä sitten hetki ja yritettiin muutaman irlantilaisen jampan (oonhan maininnut aikasemmin, meil on täällä ihan super hauska viiden jampan irkku-kopla, jotka on ollu parhaita kavereita ihan lapsista saakka ja tullu yhessä vaihtoonkin.. :D) muistella yhtä baaria lähialueella missä oltiin joskus. Käveltiin parisataa metriä ja löydettiin siitä kadun varresta semmonen tosi pieni baari, jonka tunnisti baariksi oikeastaan vaan siitä, että musiikki kuulu hiljasena ulos ja valot välkky ikkunoissa.

No, todettiin et tää on ehkä paras ja ainut paikka mitä tullaan keskiviikkoiltana löytämään ja mentiin sisälle. Sisällä soikin sitten Queen ja koko illan musiikki oli jostain 70-90 luvuilta. Jossain vaiheessa ruvettiin sitten kattelemaan vähän tarkemmin ympärillemme, ja todettiin että ei olla ehkä ihan normi kuppilassa... No, ilta menikin ihan leppoisasti pelastellessamme toisiamme ranskalaisten iskuyrityksiltä :D

Tosin sekin baari meni kiinni jo kahdelta, jonka jälkeen palloiltiin vähän aikaa siellä joen rannassa ja lopulta päätettiin tulla kahdella taksilla takaisin meidän kämpille.. Ja yhdeltätoista oltiinkin sitten jo reippaaman kokoustamassa yhden ryhmäprojektin tiimoilta kaupungilla.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti